Магазин

Често задавани въпроси 

Цените на билетите за домакинските мачове на ЦСКА са както следва:

Сектор "А": 15 лв.
Сектор "А" деца от 12 до 18 години: 5 лв.
Сектор "А" за пенсионери: 5 лв.
VIP ложа: 30 лв.
Всеки фен желаещ да закупи билет за някой от домакинските мачове на ЦСКА може да го направи както на място на касите на стадиона в деня на мача, така и в клубния офис на бул. "Джеймс Баучер" 12 в столицата, а също и партьнорската мрежа на Ивентим или онлайн на https://www.eventim.bg/

Можете да закупите билети за всички домакински мачове на отбора, като кликнете на бутона "Купи билет" срещу съответния предстоящ мач на отбора в клубния сайт (*когато бутона е активен).
Членската карта има изключителни права само за сдружение "ФК ЦСКА 1948" и дава възможността на равен глас при важни гласувания на общите събрания на сдружението.

Членската карта не предоставя отстъпки от цените на билети за мачове.
Стадион "Витоша" се намира на 10 км от град София, като до стадиона може да се стигне със следните линии на градския транспорт:

1. Директна линия № 98 - може да бъде хванат от мол "Парадайс" и метростанция "Витоша".
2. С прикачване: № 64, 68, 98 >> № 111 >> № 69
3. С прикачване: № E73 >> № 110 >> № 314
Абонаментните карти дават възможност на всеки фен да посещава всички домакински мачове както на представителния отбор в efbet Лига и Купа на България, така и на дублиращия отбор във Втора Лига.

Абонаментните карти са разделени в 3 категории:
- Сектор "А"
- Сектор "А" / деца от 12 до 18 години и пенсионери
- VIP ложа
Можете да разгледате и да пазарувате от клубния фен магазин както онлайн, така и на място в клубния офис или на стадиона преди домакинските мачове на отбора.

Това е линк към официалния онлайн фен магазин на ЦСКА:

Онлайн магазин
Всеки фен на ЦСКА има уникалната възможност да стане член на Сдружение "ФК ЦСКА 1948" като заплати годишен членски внос в размер на 80 лв.

Пълна информация и варианти можете да намерите тук:

Стани член
chevron-down
This site is registered on wpml.org as a development site.