Първи отбор
12 Февруари 2018

Още двама юноши започнаха с първия тим на ЦСКА (ВИДЕО)

Поредните двама юноши на ЦСКА получиха светкавичен шанс за изява в мъжкия футбол. Емелиан Христов (вляво) и Томас Добрев пристигнаха в академията ни в началото на годината, а от днес вече тренират с първия тим.

Валентин Илиев повика талантите на Требич днес. Твърде вероятно е те да получат игрови минути в контролата със Сапарева баня в сряда.

Клубният сайт вече ви представи Емелиан Христов (на снимката долу). Той е централен нападател, на 18 години, идва от Пирин Благоевград. Иначе започва в академията на английския Барнет, тъй като семейството му за известно време живее в Лондон.

Томас Добрев е едва на 17 години. Играе като вътрешен халф. Изключително здрав за годините си, той впечатли треньорите и с технически умения. Идва от Миньор Перник.

Томас с опитния Кирил Котев на тренировката днес

Припомняме, с първия тим лагер изкараха талантите Виктор Зоров и Венци Маламов. Те се включиха в контролите на ЦСКА  и продължават да тренират с мъжете. Светкавичните резултати в академията на ЦСКА не са случайни. Освен че в нея работят топ професионалисти, тя предлага:

- Напълно безплатна екипировка
- Няма месечни такси
- Напълно безплатни индивидуални и кондиционни тренировки
- Медицинско обслужване

Официален магазин


Официално членство