Клуб
23 Октомври 2017

Защо ние сме ЦСКА, а те са Литекс

Уважаеми привърженици на футбола. Напоследък много се говори за ЦСКА. Най-вече от страна на други клубове – Литекс, Царско Село, Славия, Лудогорец. Ние не участваме в първенството по медийно надприказване и ще запазим добрия тон.

Ние избрахме трудния път, по който тръгва фалирал клуб в целия свят – от най-ниското ниво. Не ни беше лесно да ритаме в „А“ окръжна група по селски ливади, срещу полицаи, келнери, безработни, чичковци с коремчета. Но това е честният път и го издържахме!

Не ни е леко и в колоритната Югозападна „Бундеслига“, където се стреля с римски свещи и нападателят на съперника яде бой от публиката. Но и това ще издържим.

Няма да прескочим и Втора професионална лига, дори утре да ни поканят обратно в елита, където ни е мястото. Защото сме ЦСКА и носим армейска чест!

Не ни е леко да играем и тренираме на чужди стадиони, докато нашият дом „Армията“ е окупиран по неясен и съмнителен начин от ловешко-етрополско създание, този футболен Спас-Александър без аналог в Европа, а вероятно и в цял свят.

Но ние сме армейци. Ще издържим и това. И докато се върнем у дома, ще мачкаме съпeрниците, ако ще да ни закарат на Луната.

Истината за ЦСКА ще излезе наяве. А който изпитва и капка съмнение кои сме ние - ЦСКА, и кои са те - Литекс, нека сам види таблицата!

Виж таблицата

Официален магазин


Официално членство