Първи отбор
9 Февруари 2018

ЦСКА завърши 2:2 с петия във Втора лига

ЦСКА завърши 2:2 с Несебър в поседната си контрола от лагера в Казанлък. Тимът, който е пети във Втора лига, повеждаше на два пъти  с красиви голове. Кристиян Михайлов (24) и Зюмбулев (46) вкараха за армейците.

Мачът започна с уникален гол на морския тим. Галин Димов вкара с удар от 24 метра право в „паяжината“. ЦСКА не само не се стресна, но и натисна здраво. Петко Петков пропусна в 17-ата минута. Малко по-късно столичният тим изравни. Кристиян Михайлов стреля от границата на пеналта, топката се отклони в защитник и влезе в мрежата за 1:1

Атаките в червено продължиха. В 34-ата минута отново Михайлов стреля силно и защитник изби с ръка пред голлиния. Съдията обаче прецени, че няма дузпа.
Втората част започна с нов уникален гол на Несебър. Йосков завърши хубава комбинация и с удар от 16 метра заби топката точно до гредата. Последваха силни минути за професионалния отбор. Наложи се веднъж и Котев да избива от голлинията.

ЦСКА се съвзе след 60-ата минута. Калоян Стефанов изпусна, после вратарят изби по невероятен начин удар с глава на Цаковски.

В 75-ата минута се стигна до корнер и Гущеров би опасно. Вратарят пак спаси, но Зюмбулев довкара топката за 2:2.

До края ЦСКА можеше и да победи. Уникална атака с едно докосване беше завършена от Цаковски, но топката мина на сантиметри в аут.

Съставът на ЦСКА: Ем. Михайлов, Кр. Михайлов, Котев, Зюмбулев, Атанасов, Георгиев, Васев, Хаджиниколов, Стефанов, П. Петков, Таушанов  (Цаковски, Павлов, Маринов, Гущеров, Маламов)

Официален магазин


Официално членство