Репортажи
12 Март 2018

Децата на Западен парк се влюбиха в лъвчето на ЦСКА

Кампанията „ЦСКА в училище“ премина повече от успешно през есента, но завръщането днес надмина всички очаквания. Благодарение на два фактора. На първо място, невероятните деца и преподаватели от 17 СУ „Дамян Груев“ в Западен парк. И на второ – нашият нов талисман.

Появата на Лъвчето буквално взриви двора на училището. Десетки деца блокираха талисмана. Прегръдки, поздрави, дърпания за опашката. Лъвът показа армейски дисциплина и не отказа поздрав от дете. Не се разсърди, дори когато хлапета постоянно искаха да се убедят колко са остри зъбите му.

Лъвът открадна шоуто от нашите треньори и футболисти, които отново влязоха в училище, за да запалят малчуганите по футбола. А най-добрите да получат шанс да се запишат в академията на ЦСКА.

Валентин Илиев лично доведе футболистите Емо Михайлов, Любо Христов, Мартин Таушанов, Драго Петков, Кристиян Михайлов.  Играчите раздадоха тетрадки, сувенири и фланелките, с което всяко дете участва в мачовете.

После всички се събраха за обща снимка. Изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов и Вальо Илиев наградиха директора на училището Антоан Тонев. Той се оказа запален наш привърженик. И си пожела един от най-футболните квартали не само в София, но и в България да захрани с таланти ЦСКА, а и другите грандове.

Накрая започнаха и серията от мачове, в което се записаха близо 400  малчугани. И показаха страхотно желание за футбол. Което е най-важното за всяка бъдеща звезда.

За нас остана удоволствието, че видяхме искрената радост в очите на хлапетата. А Западен парк дълго беше огласян от детски викове „ЦСКА, ЦСКА“

Официален магазин


Официално членство