Клуб
9 Юли 2018

Пирин е следващият ключов тест за "червените"

Пирин е следващият сериозен съперник в контролите за ЦСКА. Армейците гостуват в Благоевград в сряда (11 юли) от 18:30 ч. на стадион „Христо Ботев“ с амбицията да продължат добрите игри след качествения мач с Ботев (Пд). Валентин Илиев вече избистря титулярния състав и двубоят с „орлетата“ ще е сред последните шансове за тези, които все още не са успяли да впечатлят „червения“ наставник.

Началото на първенството наближава: до първия официален двубой остават 18 дни и всеки мач е от ключово значение – както за всеки футболист поотделно, така и за цялостния облик на тима. Пирин e традиционен съперник за ЦСКА, а през миналия сезон отпадна доста нещастно от елита, след като изигра редица силни мачове и затрудни дори шампиона Лудогорец. Тимът е воден от армейски кадър – Петър Златинов, част от шампионския отбор от сезон 2002/03, а част от състава на „орлетата“ са други бивши играчи на „червените“ като Владислав Златинов и Преслав Йорданов.

Синоптиците прогнозират най-сетне хубаво време за двубоя в сряда. От София до Благоевград се пътува не повече от час с автомобил, а автобусите тръгват на всеки час от Централна гара в столицата. Освен, че традиционно е сред най-добрите люпилни на таланти в България, Пирин се очертава и като един от сериозните съперници на ЦСКА във Втора лига този сезон. Затова проверката не е за изпускане – нека подкрепим момчетата на Вальо Илиев в поредното изпитание преди важните битки в първенството!

Само ЦСКА!

Официален магазин


Официално членство