Клуб
8 Януари 2018

ЦСКА ще покани 23 деца в школата (видео)

Магията на ЦСКА е жива! Тръгнал начисто от „А“ окръжна група, борещ се в чистилището на Югозападната „Бундеслига“, името на клуба привлича.

Над 100 деца се явиха в първата дата на кастинга, чиято цел е да се подберат за школата най-добрите футболисти, родени между 2000 и 2007 година.

Мнозина бяха харесани, но 23 от тях ще получат покани от треньорите да се присъединят към най-прогресиращата школа у нас.

Нямаше кътче от България, което да не беше представено на стадион „Бонсист“ в неделния ден. Младеж беше пътувал цяла нощ от Варна, само и само да пробва силите си в ЦСКА.

Желязната организация бързо раздели децата на няколко отбора според възрастта. Започнаха първо най-големите, а неизчерпаемите откъм енергия малки хлапета загряваха по своя инициатива с мачове зад вратите.

За прекрасното настроение в ролята на диджей влезе Димитър Димитров - Каубоя. За децата бяха осигурени стотици бутилки минерална вода „Бачково“. На обяд пък за талантите пристигнаха вкусни пици от Ресторант и пицария „Милениум“, най-доброто място за хапване не само в ж.к. „Дружба“.

Да види кандидатите за ЦСКА дойде лично треньорът на първия тим Валентин Илиев. Опитното му око веднага прихвана няколко момчета. Знае се, Вальо дава веднага шанс на най-усърдните и талантливи момчета да дебютират за мъжете. Той не отказа многобройните молби за селфи.

На кастинга свидетел стана и Мария – майката на Григор Димитров. Дамата беше пристигнала за състезания в съседния балон за тенис.  Но искрено се зарадва на футболистите.

Школата ни е без аналог у нас. Няма такси, не се искат пари за екипировка. Напълно безплатно се осигуряват медицинско обслужване, кондиционни и индивидуални тренировки.

Ако всичко това ви е впечатлило, не сте закъснели. Следващата неделя, 14 януари, е втората дата на кастинга. Часът и мястото остават непроменени – 10,00 часа на комплекс „Бонсист“.

Всеки ще получи отново нужното внимание и шанс да се докаже. От младите футболисти се иска едно – да имат желание!

Официален магазин


Официално членство