Управление


Добрин Гьонов

оперативен директор

Добрин Гьонов е роден на 18.02.1986 г. в София. Завършва Италианския лицей, след което продължава образованието си в Университета в Падова със специалност „Международна икономика“, а по-късно завършва магистърска програма със специалност „Икономика и финанси“. Добрин Гьонов е бивш състезател по фехтовка, а от 2015 година е част от ръководството на Фехтовален клуб ЦСКА.

Арх. Ивайло Мишев

член на Съвета на директорите, изпълнителен директор

Архитект Ивайло Мишев е роден през 1956 г. в София. Завършил е Пражката политехника в Чехия. Управител и главен проектант във водещо архитектурно студио. Познат е в спортните среди като заместник председател на Сдружение „ЦСКА Завинаги“. Съучредител на ЦСКА 1948.

Никола Газдов

член на Съвета на директорите, председател

Никола Газдов е роден през 1981 г. в София. Притежава магистърска степен от университета в Мюнхен. Специализирал в Harvard Business School, САЩ. Съдружник в инженерна компания за проектиране на слънчеви и вятърни електроцентрали. Съучредител на ЦСКА 1948.

Георги Георгиев

член на Съвета на директорите

Георги Георгиев е роден през 1983 година в София. Притежава магистърска степен по счетоводство от УНСС. Работи като главен финансов директор в търговска компания. Съучредител на ЦСКА 1948.

Официален магазин


Официално членство