Управителен съвет


Добрин Гьонов

председател на Управителния съвет

Добрин Гьонов е роден на 18.02.1986 г. в София. Завършва Италианския лицей, след което продължава образованието си в Университета в Падова със специалност „Международна икономика“, а по-късно завършва магистърска програма със специалност „Икономика и финанси“. Добрин Гьонов е бивш състезател по фехтовка, а от 2015 година е част от ръководството на Фехтовален клуб ЦСКА.

Стефан Сотиров

член на Управителния съвет

Стефан Сотиров е роден през 1990г. в София. В периода 1996-2008г. учи в Италианския лицей в Горна баня, а през 2014г. завършва „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. От 2015г. е практикуващ адвокат, специализиращ предимно в сферата на гражданското и търговското право. Медиатор, сертифициран от Съюза на юристите в България.

Явор Пангелов

член на Управителния съвет

Явор Пангелов е роден през 1983 г. в София. Следва международни отношения в САЩ. Притежава магистърска степен по политически мениджмънт от Софийски университет. Има частен бизнес в сферата на онлайн търговията. Съучредител на ЦСКА 1948.

Никола Газдов

член на Управителния съвет

Никола Газдов е роден през 1981 г. в София. Притежава магистърска степен от университета в Мюнхен. Специализирал в Harvard Business School, САЩ. Съдружник в инженерна компания за проектиране на слънчеви и вятърни електроцентрали. Съучредител на ЦСКА 1948.

Мартин Митов

член на Управителния съвет

Мартин Митов е роден през 1981г. в София. Завършва Aдминистрация и управление в Нов български университет. От 2012 година завежда отдел „Тийм спортс“ в международната мултибранд верига за спортни стоки Sport Depot.


Ангел Рангелов

Почетен председател

Ангел Рангелов е роден през 1952 г. Трикратен шампион на България с ЦСКА (123 мача и 1 гол). Част от великия отбор на ЦСКА, отстранил двукратния европейски шампион „Нотингам Форест“ през 1980 г. и достигнал четвъртфинал за КЕШ. Съучредител на ЦСКА 1948.

Официален магазин


Официално членство